УЕБСАЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА АКТУАЛИЗАЦИЯ!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Моля да ни извините за непълното съдържание!
Можете да се свържете с нас на телефона и имейл адреса в секция “За контакти”

Обучения

Вярваме, че човек се учи цял живот. Нашите изключително практически обучения ще ви помогнат да управлявате зряло и ефективно вашия бизнес или екип.

Коучинг

Работим индивидуално с вас или вашия екип. Лидерският и екипен коучинг ще ви помогнат да комуникирате по-добре и да управлявате успешно себе си и екипа.

Диагностика

Осъзнаването е първата стъпка към промяната. Нашата диагностична методология и инструменти ще ви помогнат да осъзнаете важни аспекти от вашия бизнес, да чуете гласа на вашия екип и да набележите ясни и конкретни области за подобрение.

Обучения

Успешните хора учат цял живот. Нашите обучения са изключително практически. Те развиват мисленето и тренират конкретни комуникационни, търговски и бизнес умения.

Лидерски коучинг

Лидерският коучинг помага на лидери и мениджъри да са по-уверени в тяхната роля, да комуникират успешно с членовете на екипа и да управляват ефективно своя бизнес или екип.

Екипен коучинг

Екипният коучинг е модерен и ефективен начин за подобряване на продуктивността и атмосферата в един екип. Той е структуриран и фасилитиран процес, който помага на екипа да комуникира по-открито, да осъзнава проблемите и слабостите, и да работи методично за тяхното подобрение.

Съкратете пътя към успеха. Учете цял живот.

Има много неща, които не учим в училище, а те са ключови за успеха ни в бизнеса и живота. Можем да ги научим чрез опит и грешки, или четене на книги. Има и друг начин. Ние ви помагаме да съкратите и направите по-ефективен този процес на учене. Целта на нашите обучения е да ви помогнат да сте по-уверен и зрял лидер. А на вашия екип помагаме да е по-ефективен и да комуникирате по-добре помежду си.

Изключително практически обучения

Диагностика преди, по време и след обученията

Дългосрочна подкрепа за екипа и неговия лидер

Треньори с реален мениджърски и търговски опит

Какво можете да очаквате от партньорството с нас?

Наричаме нашите клиенти „партньори“. Работим с много от тях от години. Не прилагаме готови рецепти. Използваме системен подход. Проучваме, преди да предприемем нещо. Работим с треньори от реалния бизнес.

Подход, съобразен с етапа на развитие на вашата фирма или екип

Не прилагаме рецепти и готови решения. Всички обучителни, консултантски и коучинг инициативи, които предприемаме при вас, съобразяваме с нивото на развитие и зрялост на вашата фирма, мениджъри и екип.

Диагностика на фирмата или екипа

Нашата диагностична методология и инструменти помагат на вас и на нас да видим нещата във вашата фирма като система, с нейните елементи и взаимовръзки. Помагаме ви да осъзнаете важни аспекти от вашия бизнес, да чуете гласа на екипа, и да набележите конкретни области за подобрение.

Изключително практически обучения

Нашите обучения са базирани на най-съвременната наука и практика в областта на лидерството, комуникациите и продажбите, и представляват форум за практикуване на умения и обмен на опит. Те се състоят изцяло от практически упражнения, симулации, ролеви игри, казуси, обратна връзка и обмяна на опит.

Треньори и коучове от реалния бизнес

Нашите треньори и коучове са хора с реален мениджърски и търговски опит. Знаем какво е да управляваш бизнес и екип. Работили сме с фирми от различни браншове и това ни помага да виждаме по-ясно модели и алтернативи.

Дългосрочна подкрепа

Работим с много от нашите клиенти от 10 години. Възприемаме ги като партньори, и работим съвместно за успеха на техния бизнес.

Моята лична мисия

Казвам се Зара Тенчова и съм основател на Ливрена – общност от треньори-предприемачи, с реален практически опит в областта на лидерството, продажбите и маркетинга. Имам над 20 години опит в международната търговия – продажби на чужди пазари, международен транспорт, франчайз, управление и обучение на междукултурни екипи. Работила съм с хора от над 30 държави. От 15 години съм вътрешен и външен треньор и коуч на лидери и търговци. Моята мисия е да им помагам да са уверени и зрели личности, които комуникират ефективно и управляват успешен бизнес и екипи.

Мнения от клиенти

Срещата ми със Зара беше повратен момент за развитието на бизнеса ми. Благодарение на нейната методична работа с мен и мениджърския ми екип компанията ми порастна 3 пъти в рамките само на 3 години. По време на обучителните сесии виждах пред очите си как колегите ми порастват като лидери, готови да бъдат самостоятелни при управлението на екипи и проекти.

Зара е човекът, който винаги е бил до мен, когато съм имал тежки мениджърски или бизнес проблеми. Нейната деликатна проницателност и разбиране на бизнес процесите, ми е помагал да достигам до работещи решения, които са били жизненоважни за компанията и екипа ми. Нейните персонални качества, комбинирани с коучинг методите й са едно от конкуретните предимства, които All Channels има и аз винаги съм подчертавал това на мои лекции и публични изяви и винаги съм препоръчвал нейните услуги на моите партньори в бизнеса.

Александър Дурчев, собственик на All Channels Communication

От 2018-та работим със Зара Тенчова и средния мениджмънт в нашата компания. Благодарение на изключително прагматичния и приложим подход, резултатите бяха видими още след първите ни тренировъчни дни. Уменията, които усвоихме по време на тренингите са ни полезни в ежедневната ни работа и безкрайно улесняват процеса по работа с хора. В последствие, персонално се възползвах от Зара като коуч, което за мен беше най-добрата инвестиция в собственото ми развитие като мениджър. Смело мога да кажа, че работата ми със Зара Тенчова е дала най-много положителни резултати за последните няколко години, горещо я препоръчвам – както и лично, така и като компания!

Танко Шокеров, Студио мениджър на Геймлофт България

Опит. Отношение. Желание. Енергия.

Всички тези думи означават много, постигат се трудно и са постоянно необходими. Зара ги изпълни със смисъл и значение по време на нашите обучителни сесии със завладяваща настойчивост и лекота. Нейните уникални способности да комуникира и взаимодейства с всеки индивид или цяла група са безценни компетентности, които искрено препоръчвам на всеки лидер и организация да изпитат лично.

Александър Досев, Изпълнителен директор на Евро 07

Нашите клиенти

Ресурси

Същината на бизнеса

Разгледайте резултатите от проучването, което проведохме, сред собственици, управители и мениджъри на средни български фирми.

Свали

Send download link to:

Каталог с обучения и коучинг услуги

Запознайте се с нашите обучения за лидери, търговци и екипи.

Как да ангажирам успешно хората в екипа? – e-book

Колко продуктивни, енергични и ангажирани са членовете на вашия екип? Тази електронна книжка ще ви предостави важни отговори и практики, свързани с ангажираността и мотивацията на вашите хора.

Запознайте се с новия ни проект:

Същината на бизнеса

Шест месеца след началото на пандемията зададохме няколко важни въпроси на собственици и управители на средни български фирми. Целта беше да проучим техните нагласи, предизвикателствата пред техния бизнес и факторите за успех в настоящата ситуация.

Запознайте се с резултатите от проучването и новото ни обучение „Същината на бизнеса“.

Свържете се с нас!

София 1612, ул. “Александър Македонски” №4

+359 888 935 830

ask@zaratenchova.com

Декларация за поверителност | Общи условия | Copyright 2009 ЛИВРЕНА ЕООД